Maandag

Gesloten

Di & wo

Op Afspraak

Donderdag

Gesloten

Vrijdag

Op Afspraak

Za-Zo

Gesloten

Huisregels en FAQ

De huisregels en veel gestemde vragen van uw trimsalon te Linden
Voor de trimbeurt
 • Laat uw hond uit voordat u naar ons hondenkapsalon komt aangezien een behandeling enige tijd in beslag kan nemen. Het is vervelend als uw hond zijn behoefte zo lang in moet houden.
 • Mocht u uw hond tevoren willen wassen, overleg dan zeker even met ons wanneer u uw hond zal wassen aangezien sommige vachten moeilijk te behandelen zijn na een wasbeurt.
 • Medische aandoeningen en eventuele gedragsproblemen steeds voortijdig melden dan kunnen we hier rekening mee houden.
 • Uw hond zal vaak wat meer aandacht van u vragen als u het trimsalon betreedt. Probeer zo koel mogelijk te blijven, want anders gaat u zijn gedrag versterken.
 • Breng uw hond liefst aangelijnd naar het trimsalon
 • Breng jouw hond nooit met een volle maag naar het trimsalon!
Aandoeningen
Honden met een overdraagbare aandoening (schimmelinfectie, schurft, ...) worden geweigerd. Dit is om hygiƫnische redenen. We willen naar baasje en huisdier toe garant staan voor een kwaliteitsvolle behandeling.
Andere honden
Indien jouw hond moeilijk met andere honden overweg kan, is het handig dit op voorhand te laten weten. Zo kunnen we hier rekening mee houden in onze planning zodat jouw hond niet extra geprikkeld zal worden.
Afspraak
Wij werken uitsluitend op afspraak. Wanneer je niet op je afspraak aanwezig kan zijn, gelieve deze dan 24 uur op voorhand te annuleren, anders zijn we genoodzaakt om een vergoeding aan te rekenen.
Aanwezigheid
Voor de hond is het beter dat u niet aanwezig bent tijdens de behandeling. Uw hond zal door uw aanwezigheid worden afgeleid en bemoeilijkt het werken voor de trimster.
Vlooien
Graag ontvangen wij de honden vlo vrij. Mocht u meer informatie of ondersteuning willen bij de preventie van vlooien dan horen wij dit graag.

Onze Klanten.

 • Customer Testimonails

  Zeer kwaliteitsvolle service, vriendelijke en professionele verzorging en helemaal niet duur.

  Bennie Bielen
 • Customer Testimonails

  Heel tevreden! Zeer behulpzaam, weet wat ze doet, verzorgt de honden geweldig.

  Marianne Timbal
 • Customer Testimonails

  Onze Stella is nog nooit zo mooi geweest. We kwamen hier met onze golden retriever waar veel werk aan was en toch ontvingen deze mensen ons hartelijk en gingen zij met veel plezier aan de slag .

  Marissa vanden Boom