Veldroos 4
3210 Linden

016 / 35 36 16

0468 488 993

Maandag

Gesloten

Di - Vr

Op Afspraak

Za-Zo

Gesloten

Dogs & Cats Linden

Uw hondentrimmer te Linden. Wilt u de beste verzorging voor uw hond? Dan bent u bij Dogs & Cats zeker op de juiste plaats!

hondentrimmer

Dogs & Cats Linden

Gaat u op reis? Bent u op zoek naar een plek waar u uw kat kan laten verzorgen en met een gerust hart kan op vakantie kan gaan?

kattenhotel
/

Dogs & Cats by Jo

Ik ben Jo Vandamme, eigenaar van trimsalon Dogs & Cats by Jo te Linden en al van kinds af aan gepassioneerd door huisdieren. Ik ben het trotse baasje van 2 honden. Hondenkapsalon Dogs & Cats by Jo (voor het kattenhotel bestond ook gekend als 'Dog's Paradise') bestaat reeds meer dan 30 jaar en sindsdien wordt hier met passie aan de juiste vachtverzorging van uw hond gewerkt. Praktisch bespreek ik samen met de baasjes het model en techniek. Natuurlijk probeer ik aan de wensen van de baasjes te voldoen maar uiteraard moet de vachtverzorging ten goede komen aan de hond.

Dogs & Cats by Jo

Complete trimverzorging

Hondenverzorging voor zo goed als alle rassen! Verwen uw huisdier aan een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Elke hondenverzorging gebeurt op een diervriendelijke manier! U kan bij Dogs & Cats te Leuven terecht voor een complete trimverzorging voor uw hond(en) : uw viervoeter laten plukken, knippen, scheren, ontklitten, ontwollen, effileren, borstelen en wassen. Tevens bekijken we de anaalklieren en oren van uw hond.

Kattenpension

Dogs & Cats

Hét hondentrimsalon te Linden op afspraak voor uw trouwe viervoeter!

Hondenkapsalon Dogs & Cats by Jo Linden Hondenkapsalon Dogs & Cats by Jo Linden
Hondenkapsalon Dogs & Cats by Jo Linden Hondenkapsalon Dogs & Cats by Jo Linden

Over ons

Uw trouwe vriend verdient alleen maar de beste verzorging. Met evenveel passie als voor onze eigen dieren, verzorgen wij uw viervoeter.

Het welzijn van uw hond(en) is voor ons van het grootste belang. Daarom werken wij alleen op afspraak om voor uw hond voldoende tijd te kunnen nemen en zo weinig mogelijk stress te veroorzaken. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen, shampoos, conditioners en andere verzorgingsproducten. Door onze ruime kennis inzake hondenrassen, kunnen we uw hond op een aangepaste manier verzorgen.

Lees meer
Hondentrimmer Linden
Hondentrimmer Linden
Hondentrimmer Linden
Uw hondenkapsalon in de buurt
Hondentrimmer Linden
Trimmer Dogs & Cats by Jo
Hondentrimmer Linden
Trimmer Dogs & Cats by Jo
Hondentrimmer Linden
Hondenkapsalon
Hondentrimmer Linden
Uw hondenkapsalon

Ruime ervaring

Wij hebben reeds meer dan 30 jaar ervaring als hondentrimmer en uw viervoeter is dus steeds in ervaren handen.

Makkelijk bereikbaar

Makkelijk bereikbaar in de Veldstraat te Linden.

Uw kat is ook welkom

U vetrekt op vakantie, zakenreis of een weekendje weg en je kat wilt ook op vakantie? Informeer zeker naar ons kattenpension!

Kattenpension

Het pension voor uw kat te Linden

Dogs & Cats by Jo is naast een hondenkapsalon ook een aangenaam kattenpension in Linden. Niet alleen uzelf, maar ook uw kat kan een leuke tijd hebben wanneer u op vakantie bent! Wij verwelkomen graag uw beste vriend voor een aangenaam verblijf.

Lees meer
Chrome

Nata'Chien halsbanden

Nata Chien hondenhalsband

Nata'Chien

Hondenhalsbanden

Wij verkopen tevens exclusief in Leuven en omstreken de handgemaakte hondenhalsbanden van Nata'Chien : handgemaakte, kleurrijke halsbanden met kralen vastgezet in stevig koeienleder waarvan geen enkel design hetzelfde is.

De halsbanden van Nata'Chien