Maandag

Gesloten

Di & wo

Op Afspraak

Donderdag

Gesloten

Vrijdag

Op Afspraak

Za-Zo

Gesloten

Dogs & Cats Linden

Uw hondentrimmer te Linden. Wilt u de beste verzorging voor uw hond? Dan bent u bij Dogs & Cats zeker op de juiste plaats!

Hondenkapper Dogs & Cats by Jo

Ik ben Jo Vandamme, eigenaar van het hondentrimsalon Dogs & Cats by Jo te Linden (Leuven) en al van kinds af aan gepassioneerd door huisdieren. Ik ben het trotse baasje van 4 honden. Hondenkapsalon Dogs & Cats by Jo (voor de verhuis van Leuven naar Linden ook gekend als 'Dog's Paradise') bestaat reeds meer dan 30 jaar en sindsdien wordt hier met passie aan de juiste vachtverzorging van uw hond gewerkt. Praktisch bespreek ik samen met de baasjes het model en techniek. Natuurlijk probeer ik aan de wensen van de baasjes te voldoen maar uiteraard moet de vachtverzorging ten goede komen aan de hond.

Dogs & Cats by Jo

Complete trimverzorging

Hondenverzorging voor zo goed als alle rassen! Verwen uw huisdier aan een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Elke hondenverzorging gebeurt op een diervriendelijke manier! U kan bij Dogs & Cats te Linden (Leuven) terecht voor een complete trimverzorging voor uw hond(en) : uw viervoeter laten plukken, knippen, scheren, ontklitten, ontwollen, effileren, borstelen en wassen. Tevens bekijken we de anaalklieren en oren van uw hond.

Hondenkapsalon Dogs & Cats by Jo Linden Leuven

Hondenkapper Dogs & Cats

Hét hondentrimsalon te Linden op afspraak voor uw trouwe viervoeter!

Hondenkapsalon Dogs & Cats by Jo Linden Leuven Hondenkapsalon Dogs & Cats by Jo Linden Leuven
Hondenkapsalon Dogs & Cats by Jo Linden Leuven Hondenkapsalon Dogs & Cats by Jo Linden Leuven

Over ons

Uw trouwe vriend verdient alleen maar de beste verzorging. Met evenveel passie als voor onze eigen dieren, verzorgen wij uw viervoeter.

Het welzijn van uw hond(en) is voor ons van het grootste belang. Daarom werken wij alleen op afspraak om voor uw hond voldoende tijd te kunnen nemen en zo weinig mogelijk stress te veroorzaken. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen, shampoos, conditioners en andere verzorgingsproducten. Door onze ruime kennis inzake hondenrassen, kunnen we uw hond op een aangepaste manier verzorgen.

Lees meer

Ruime ervaring

Wij hebben reeds meer dan 30 jaar ervaring als hondentrimmer. Uw viervoeter is dus steeds in ervaren handen.

Makkelijk bereikbaar

Makkelijk bereikbaar in de Veldroos te Linden, op minder dan 10 kilometer van Leuven.Google Maps

Heeft u vragen?

Aarzel zeker niet om ons vrijblijvend te contacteren op 016 / 35 36 16 of 0468 488 993

Elke hond verdient respect en zorg

Nata Chien hondenhalsband

Elke hond – met of zonder stamboom – kan bij ons terecht voor een complete verzorging. Elke klant die bij Dogs & Cats by Jo op de trimtafel plaatsneemt, mag rekenen op een heerlijke behandeling met inachtname van het vachttype van de hond, eventuele raskenmerken en de wensen van het baasje.

Enkele van onze viervoetige bezoekers

Hondenkapsalon Dogs & Cats te Linden

Fotogalerij

Hondenkapsalon Dogs & Cats Linden Leuven
Hondenkapsalon Dogs & Cats Linden Leuven
Hondenkapsalon Dogs & Cats Linden Leuven
Hondenkapsalon Dogs & Cats Linden Leuven
Hondenkapsalon Dogs & Cats Linden Leuven
Hondenkapsalon Dogs & Cats Linden Leuven