Veldroos 4
3210 Linden

016 / 35 36 16

0468 / 488 993

Maandag

Gesloten

Di & wo

Op Afspraak

Donderdag

Gesloten

Vrijdag

Op Afspraak

Za-Zo

Gesloten

Uw kattenpension te Leuven

Iedere gast geniet van een zorgeloze stress-vrije vakantie!

Kat in kattenpension Kat in kattenpension Kat in kattenpension Kat in kattenpension Kat in kattenpension Kat in kattenpension Kat in kattenpension Kat in kattenpension Kat in kattenpension Kat in kattenpension Kat in kattenpension Kat in kattenpension Kat in kattenpension Kat in kattenpension Kat in kattenpension

Enkel het allerbeste voor uw huisdier

Baasjes op vakantie of er even tussen uit… uw katten uiteraard ook!

Het kattenverblijf voor uw viervoeters

Wij bieden een een comfortabele en veilige omgeving voor een of meerdere van uw katten. Het kattenverblijf is opgedeeld in aparte ruimtes met één of twee verdiepingen. Op die manier hebben de katten voldoende mogelijkheden tot klimmen, krabben, slapen, rusten, schuilen en … kattenkwaad uithalen.

De ruimtes bevatten geen scherpe randen of kleine objecten waaraan uw kat zich kan verwonden. Het succes van een gelukkig verblijf is door het dagelijkse toezicht, uw kat wordt minstens viermaal per dag gecontroleerd of zij wel voldoende eet, drinkt en naar het toilet gaat.

Wat te verwachten van het kattenhotel?

U bent steeds welkom voor een bezoekje op afspraak. We raden wel aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens vakantieperiodes! Via onze website kan u reeds een eerste indruk krijgen van ons kattenhotel.

  • kattenpoot Vreemde katten worden nooit samengezet
  • kattenpoot Krabpaal, kattenbak en speeltjes
  • kattenpoot Permanent beschikbaar medisch toezicht

Wat heeft u nodig?

Zonder vaccinatieboekje en de wettelijke vaccinaties kunnen we u dier geen vakantie aanbieden. Dit zowel voor uw eigen dier als voor de andere gasten. Het vaccinatieboekje blijft de hele periode in het hotel.

  • kattenpoot Vaccinatie tegen katten- en niesziekte en leucose.
  • kattenpoot Preventief ontwormen en ontvlooien
  • kattenpoot Katers moeten gecastreerd zijn

Ons kattenpension

Zoekt u een warme opvang voor uw kat(ten) tijdens uw vakantie of zakenreis, verhuis- of verbouwingswerken, ziekenhuisverblijf,enz.? Dan bent u - en ook uw kat - van harte welkom voor een vrijblijvend bezoekje aan ons kattenpension!

kattenpension Leuven

Vers drinken

Het drinkwater wordt voor elke kat dagelijks minimum 2x of meerdere keren ververst indien nodig.

kattenpension Leuven

Safety first

Onze hokken zijn volledig afgescheiden van elkaar zodat enig fysiek contact met een andere kat absoluut uitgesloten is.

kattenpension Leuven

Kwalitatieve voeding

We geven uw kat enkel kwaliteitsvolle droge voeding maar we raden de baasjes aan om hun eigen gebruikelijke dieetvoeding mee te brengen.

kattenpension Leuven

Vaccinaties

Elke volwassen kat die zijn of haar vakantie doorbrengt in ons verblijf moet verplicht up-to-date zijn met haar vaccinaties (Panleucopenie, rhinotracheitis en leucose).

kattenpension Leuven

Medische verzorging

Een kat die tijdens hun verblijf ziek wordt zal naar onze vaste dierenarts gebracht worden voor een medische behandeling. WIj stellen u uiteraard io de hoogte.

Extra Informatie

Zoekt u een warme opvang voor uw kat(ten) tijdens uw vakantie of zakenreis, verhuis- of verbouwingswerken, ziekenhuisverblijf,enz.? Dan bent u - en ook uw kat - van harte welkom voor een vrijblijvend bezoekje aan ons kattenpension!

Het vaccinatie (inentings)bewijs van uw kat

Neem het entingbewijs (paspoort) mee. Zonder geldige entingbewijzen kunnen en mogen wij uw kat niet in ons pension opnemen. Het entingsbewijs bewaren wij in het pension gedurende het verblijf van uw kat.

Kattenziekte

Kattenziekte (Feline panleukopenie) is ernstige, zeer besmettelijke ziekte die wordt veroorzaakt door het Feline parvovirus. Het virus lijkt erg op het parvovirus dat een vergelijkbare ziekte veroorzaakt bij honden. Een correcte vaccinatie gebeurt jaarlijks door je dierenarts en wordt genoteerd in het gezondheidsboekje of paspoort. Het is van belang dat de vaccinatie geldig is gedurende het gehele verblijf in het pension.

Niesziekte

Niesziekte (soms kattengriep genoemd) uit zich door koorts en ontsteking van de slijmvliezen van de bovenste luchtwegen (neus en keel), de ogen, de mond, en later dan ook de longen. Een kat moet jaarlijks ingeent worden tegen de niesziekte. Wij adviseren om uw kat drie maanden voor de komst in het pension te laten inenten. Uw kat moet minimaal drie weken voor het verblijf in ons pension ingeent zijn. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de vaccinatie tegen de niesziekte gedurende het verblijf van uw kat in ons kattenpension geldig is.

Dierenarts

Wij werken samen met een vaste dierenarts. Het is immers altijd mogelijk dat uw kat ziek wordt. Indien nodig zullen wij dan onze dierenarts consulteren. De dierenartskosten en medicijnkosten zijn altijd voor rekening van de eigenaar van de kat.

kattenhotel Leuven kattenhotel Leuven